Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzadığını görmek

Rüyada uzadığını görmek

Rüyada uzadığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, maneviyata yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılların uzadığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada başkasının uzadığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek çok hayırlı adımların atılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments