Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının uzadığını görmek

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Rüyada kaşı uzamak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada kaşları uzamak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kaşın uzadığını görmek büyük paralara sahip olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek yalan söyleyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, anlaşmalardan cayılacağına delalet eder.

Rüyada saçların uzadığını görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, isabetli kararlar alacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılların uzadığını görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments