Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşı uzamak

Rüyada kaşı uzamak

Rüyada kaşı uzamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, para yatıracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada kaşı uzamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada kaşı uzamak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşın uzadığını görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kaşları uzamak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, gücünün azalacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok sağlıklı olunacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada boyunun uzadığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çok uzadığını görmek hızlanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments