Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasıldığını görmek

Rüyada kasıldığını görmek

Rüyada kasıldığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada kasıldığını gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada kasli yüzük görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, makam ve söz sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaslı erkek görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaslari tıraş etmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın kası görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada kas yapmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kas çalışmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Rüyada kaslı kol görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, şansın kaçacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, büyük takdir toplanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments