Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kaslı görmek

Rüyada kendini kaslı görmek

Rüyada kendini kaslı görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kaslı gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada kaslarini kazimak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada kendini kaslı görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol kası görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaslı kadın görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada basini kasimak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kötü sözler duylacağına işarettir.

Rüyada erkek kası görmek kendisine gelemeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı kol görmek üzgün ve hasta olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kaslı vücut görmek çok hayır duası alacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments