Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan düştüğünü görmek yeni işlere atılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan düşen birini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments