Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş ve kirpik görmek

Rüyada kaş ve kirpik görmek

Rüyada kaş ve kirpik görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada kaş ve kirpik gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaş kirpik görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, parasının ve canın güvende olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik yemek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret eder.

Rüyada kirpik kopması görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Rüyada kirpik takmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments