Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerinin koptuğunu görmek

Rüyada kirpiklerinin koptuğunu görmek

Rüyada kirpiklerinin koptuğunu görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, ferah bir eve geçileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kirpiklerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kirpikleri yolmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kirpik döküldüğünü görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments