Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kartopu görmek

Rüyada büyük kartopu görmek

Rüyada büyük kartopu görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet eder.

Rüyada büyük kartopu gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada büyük kartopu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak aile hayatının bozulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartopu oynamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu atıldığını görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Rüyada kartopu görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulur.

Rüyada kar ve kartopu görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada kartopu atmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments