Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak işinin gücünün de rast gideceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada arkadaşınla kartopu oynamak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kartopu oynamak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, mevki kaybına uğrayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kartopu atıldığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kartopu oynayanları görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kartopu yağdığını görmek hayatının zorlaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments