Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve kartopu görmek

Rüyada kar ve kartopu görmek

Rüyada kar ve kartopu görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına tabir olunur.

Rüyada kar ve kartopu gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada kar ve kartopu görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak iyi haberler alınacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu çiçeği görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maneviyata yöneleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada kartopu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kartopu yağdığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada kartopu atmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kazançta zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kartopu oynamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kartopu attığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments