Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartondan ev görmek

Rüyada kartondan ev görmek

Rüyada kartondan ev görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartondan ev gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada kartondan ev görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret eder.

Rüyada kartondan ev yapmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir karton sigara görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada karton almak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada karton poşet görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalettir.

Rüyada karton görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada fon kartonu görmek işinin ehli durumuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulur.

Rüyada bir karton yumurta görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments