Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton görmek

Rüyada karton görmek

Rüyada karton görmek çabalarının boşa çıkacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, şükrederek yaşayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret eder.

Rüyada karton gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada karton almak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kartondan ev görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz karton görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Rüyada kartonla sigara görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir karton sigara görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalettir.

Rüyada sarı karton görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karton poşet görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına inanılır.

Rüyada karton toplamak dolayısıyla geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments