Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton almak

Rüyada karton almak

Rüyada karton almak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, darp edileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulur.

Rüyada karton almak gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada bir karton yumurta görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton koli görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada karton almak ticaretinin de hızlanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz karton görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı karton görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada kartondan ev yapmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, alim insanlardan sayılacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada karton kutular görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karton çanta görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments