Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir karton sigara görmek

Rüyada bir karton sigara görmek

Rüyada bir karton sigara görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir karton sigara gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kartonla sigara almak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet eder.

Rüyada karton sigara görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dertlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada bir karton sigara görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kartonla sigara görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir karton yumurta görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, içinin hafifleyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada karton görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada karton almak gönül gözünün açılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hayırlı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli karton görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments