Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartonla sigara almak

Rüyada kartonla sigara almak

Rüyada kartonla sigara almak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kazançlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kartonla sigara almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada kartonla sigara almak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işarettir.

Rüyada karton sigara görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine inanılır.

Rüyada kartonla sigara görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir karton sigara görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada renkli karton görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karton toplamak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kartondan ev yapmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi karton görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments