Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartonla sigara görmek

Rüyada kartonla sigara görmek

Rüyada kartonla sigara görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kendi patronu olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kartonla sigara gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada karton sigara görmek derdin sona ereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kartonla sigara almak yeni bir hayat kuracağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kartonla sigara görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir karton sigara görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, ticarete adım atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton kutular görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartona yazı yazmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına inanılır.

Rüyada karton koli görmek dara düşeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi karton görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments