Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton kutular görmek

Rüyada karton kutular görmek

Rüyada karton kutular görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, düzeninin sarsılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karton kutular gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Rüyada boş karton kutu görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karton kutular görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karton görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Rüyada kartonla sigara görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz karton görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karton toplamak borçlarının da kapanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada mavi karton görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karton poşet görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments