Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi karton görmek

Rüyada mavi karton görmek

Rüyada mavi karton görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayır duaları alınacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işarettir.

Rüyada mavi karton gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Rüyada mavi karton görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada kartondan ev görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karton çanta görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Rüyada karton toplamak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada karton kağıt görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Rüyada kartondan ev yapmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kartonla sigara almak bol rızık ve para sahibi olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada boş karton kutu görmek hastalığın biteceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments