Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş karton kutu görmek

Rüyada boş karton kutu görmek

Rüyada boş karton kutu görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş karton kutu gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada boş karton kutu görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karton kutular görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, lüksünün artacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli karton görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Rüyada karton almak bereketin ve verimin hâkim olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartondan ev yapmak rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Rüyada karton çanta görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kartonla sigara görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bunalacağına, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Rüyada karton poşet görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments