Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek konduğunu görmek

Rüyada kelebek konduğunu görmek

Rüyada kelebek konduğunu görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, zahmete düşeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, adının fesada karışacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yenisinin başlayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulur.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek işlerinin baltalanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendi geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin konduğunu görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada mezara konduğunu görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, güzel günler geçireceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments