Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, rızkının da çoğalacağına, yüksek moralli olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara konduğunu görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret eder.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments