Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek engellerden kurtulacağına, hem itibar edineceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kötülüklerden uzak olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, galibiyet kazanacağına, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek sıkıntılarını aşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments