Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsin elini tutmak

Rüyada karşı cinsin elini tutmak

Rüyada karşı cinsin elini tutmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bir daha kopmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak şansızlığın kırılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin organını görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsi görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yılmayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek Allah’ın inayetini kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments