Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsi görmek

Rüyada karşı cinsi görmek

Rüyada karşı cinsi görmek işlerin başına geçeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinsi görmek yeni bir ortama girileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada karşı cinsi öpmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinsin organını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek hem çok mutlu olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments