Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, güzel davetler alacağına delalettir.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, endişelerinden kurtulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek zinde kalacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek rızkın çoğalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments