Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsi öpmek

Rüyada karşı cinsi öpmek

Rüyada karşı cinsi öpmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sözlerinden çıkmayacağına, bir sınavdan geçileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsi öpmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada karşı cinsi öpmek günü birlik kazanç elde edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak hacetinizin giderilmesine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsi görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Rüyada karşı cinsin organını görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada aynı cinsi öpmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek hobilerine eğileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendi cinsini öpmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments