Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden geldiğini görmek

Rüyada askerden geldiğini görmek

Rüyada askerden geldiğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, malını ve canını emniyete alacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada askerden izine gelmek geleceğine bakacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments