Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının asker olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının asker olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının asker olduğunu görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada asker arkadaşı görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, beddua ve ah alacağına işaret eder.

Rüyada askerdeki arkadaşını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek hayallerde değişiklikler olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını askere göndermek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada asker arkadaşını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı asker görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments