Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, son model arabaya sahip olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını askere göndermek sorunların biteceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını askere yollamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, evlenme yolunda adım atacağına, işlerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hasta ve üzgün olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada askerdeki arkadaşı görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments