Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı asker görmek

Rüyada arkadaşı asker görmek

Rüyada arkadaşı asker görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, öz güven kazanacağına, çekilen acıların unutulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı asker gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı askere göndermek geri plana düşeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla askere gitmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek yeni ev eşyaları alınacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını askere göndermek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker arkadaşını görmek hayatın pahalılaşmasına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments