Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını askere göndermek

Rüyada arkadaşını askere göndermek

Rüyada arkadaşını askere göndermek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, çocuk sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eşi askere göndermek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kızı askere göndermek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını askere göndermek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada askere göndermek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu askere göndermek masumluğunu ispat edeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments