Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının yaralandığını görmek

Rüyada karnının yaralandığını görmek

Rüyada karnının yaralandığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karnının yaralandığını gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada karnında yara görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, iş değişikliğine gidileceğine, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada karnından yaralandığını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karnından yaralanmak kısmetinin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada karnının yaralandığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet eder.

Rüyada silahla karnından yaralanmak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments