Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının yara olduğunu görmek

Rüyada karnının yara olduğunu görmek

Rüyada karnının yara olduğunu görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bol bol moral depolanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada karnından yaralanmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında yara görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni işlere girişileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalettir.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek umutlarını kaybedeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından yaralandığını görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla karnından yaralanmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments