Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnın yara olduğunu görmek

Rüyada karnın yara olduğunu görmek

Rüyada karnın yara olduğunu görmek yeni şeyler deneneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada karnın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında yara görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada silahla karnından yaralanmak dileklerin gerçekleşeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnından yaralanmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnından yaralandığını görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments