Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından yaralanmak

Rüyada karnından yaralanmak

Rüyada karnından yaralanmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karnından yaralanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada karnından yaralanmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Rüyada karnından yaralandığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kendi işinin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada karnının yaralandığını görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada karnında yara görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek imkânsızlıklarının biteceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments