Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından yaralandığını görmek

Rüyada karnından yaralandığını görmek

Rüyada karnından yaralandığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yönetici olacağına, isabetli adımlar atılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından yaralandığını gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Rüyada karnının yaralandığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında yara görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından yaralandığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, rahatın ve konforun geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, başarıları ile tanınacağına işarettir.

Rüyada karnından yaralanmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments