Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında yara görmek

Rüyada karnında yara görmek

Rüyada karnında yara görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kıdem atlayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında yara gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada karnından yaralandığını görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından yaralanmak çok hayırlı insan olunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada karnında yara görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments