Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında yara olduğunu görmek

Rüyada karnında yara olduğunu görmek

Rüyada karnında yara olduğunu görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, helal rızık elde edeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında yara olduğunu gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Rüyada karnında yara görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahla karnından yaralanmak bir akrabadan hata görüleceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karnında yara olduğunu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, adının ülke dışında yayılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnın yara olduğunu görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada karnının yaralandığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnından yaralandığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına işarettir.

Rüyada karnından yaralanmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments