Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, insanlar arasında yüceleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlar altında ezileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile karnı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments