Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek gelirinin eksileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek dileklerinin de kabul olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek ticaretin büyüyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada hamile karnı görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına inanılır.

Rüyada hamile karnı sevmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin karnını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments