Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile karnı görmek

Rüyada hamile karnı görmek

Rüyada hamile karnı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile karnı gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek işlerin düzgün gideceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Rüyada hamile birinin karnını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kazancının günbegün artacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak şansının ve kısmetinin açılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalettir.

Rüyada hamile karnı görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments