Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının karnını sevmek

Rüyada hamile kadının karnını sevmek

Rüyada hamile kadının karnını sevmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, günahkâr olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, güzel ameller işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments