Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ev taşımaya, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments