Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı burnunda hamile olmak

Rüyada karnı burnunda hamile olmak

Rüyada karnı burnunda hamile olmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, zorlukların geride kalacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek hayal edilen eve kavuşulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hamile karnı sevmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments