Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı burnunda hamile görmek

Rüyada karnı burnunda hamile görmek

Rüyada karnı burnunda hamile görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yüzünün de güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Rüyada hamile karnı sevmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın karnı görmek hastalıkların şifa bulacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, keyfe kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments