Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin karnını sevmek

Rüyada hamile birinin karnını sevmek

Rüyada hamile birinin karnını sevmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ün yapmayı başaracağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments