Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının karnını görmek

Rüyada hamile kadının karnını görmek

Rüyada hamile kadının karnını görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnını gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek strese gireceğine, gergin olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile karnı sevmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments