Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın karnı görmek

Rüyada hamile kadın karnı görmek

Rüyada hamile kadın karnı görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını görmek helal ekmek yeneceğine, borçlanıp, hasta olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini ona adayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulur.

Rüyada hamile kadın karnı görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek tamamlanmadan kalacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments