Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin dişinin ağrıdığını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hasret ve özlem gidereceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada eşinin dişinin ağrıdığını görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi ağrımak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, aile hayatının bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini ağrıdığını görmek statü atlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişimin ağrıdığını görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Y...t

Yakın bir arkadaşım dişlerinin ağrıdığını söylüyordu ben de ona Benim de dişlerim ağrıyor diyordum